Kvalitetsmat og mestring hos Kafé Glede

Et resultat av ekte engasjement

Det har ikke vært noe serveringstilbud på Ringvoll tidligere. Derfor tok Hobøl ASVO utfordringen på strak arm da ble de kontaktet av Ringvoll VEL med et forslag om å starte kafé: dette var nemlig en unik mulighet til å kombinere kvalitetsmat og mestring på ett og samme sted.

Det var mange kreative sjeler som gikk sammen og la sin innsats i prosjektet. Resultatet ble en flott kafé der det nå serveres velsmakende matretter, kaker, kaffe og softis.

Med digitalt innbyggertorg tilgjengelig i lokalene, kan kafeen være til både nytte og glede for både gjennomreisende og de som bor i området.

Bilde av hyggelig medarbeider på Kafé Glede, der han ser i kamera og smiler. Han står ved et av våre rundte, svarte bord, der han nettopp har dekket på til to personer. I bakgrunnen skimtes et blått mørkeblått maleri, runde mosebilder og små, runde speil på veggen. Telys er tent, og i en liten vase står en rosa rose.

Arbeidsstasjon med mening

Kafé Glede er en av Hobøl ASVOs mange arbeidsstasjoner. Her kan engasjerte medarbeidere få praktisere blant annet kokkekunst, servitørfaget og kundeservice. Ved å samtidig lære om drift av kafé, utvikler de seg videre og bygger verdifull kompetanse.

Hobøl ASVO er 100% eid av Indre Østfold Kommune og har totalt 23 VTA-plasser. I vårt tiltak tilbyr vi tilrettelagt arbeid, arbeidstrening og lærekandidat-ordning.

Vår visjon er å kunne gi arbeidstakere en meningsfylt hverdag gjennom arbeid og sosial omgang, uansett hvilke fysiske eller psykiske plager de har. Med mestring, følger nemlig også glede!

Nærbilde av to medarbeidere fra Kafé Glede. De står bak disken der de tilbyr makroner og små kaker, i tillegg til dagens suppe. På hylla bak står fire buketter kafeen fikk på åpningsdagen i november 2021. Vi skimter såvidt kjøkkenet i bakgrunnen og ser også en skilt som markedsfører at de lager softis.

Sans for kvalitet

Kafé Glede prioriterer lokale råvarer og lager kvalitetsmat fra bunnen av. Vi ønsker dessuten å bli spesialister på softis, og planlegger å ha quiz første torsdag i måneden.

Vi serverer blant annet smørbrød med velsmakende garnityr, rundstykker, dagens suppe, varmmat, samt kaffe og kaker. I tillegg har vi alle rettigheter, noe som kan by på enda mer latter i lokalene på sikt.

Ta kontakt med oss ang catering og reservasjoner av bord.

Bilde av tre medarbeidere på kafeens kjøkken, der de ser ned på et matvareprodukt.

Copyright © 2021- Hobøl ASVO AS og Kafé Glede

Vi bruker cookies på denne nettsiden for å forbedre din surfeopplevelse. I tillegg analyserer vi trafikken på nettstedet med formål om forbedret innhold.   Les mer