Velkommen til Kafé Glede

Vi er stolt over Kafé Gledes flotte lokaler. Med store, runde bord og behagelige stoler er vi sikker på at du vil få et hyggelig og behagelig kafébesøk hos oss.

Vi har valgt tema natur i interiøret med mosekunst på veggene og innslag av perlemor og trær på lyktene.

Sommerhalvåret har vi sitteplasser utendørs også.

Kunsten på veggene er av Tonje C. Kvifte.

Velsmakende mat i Hobøl! Bilde av lokalene til Kafé Glede på Ringvoll Senter i Hobøl. Kafeen har runde, sorte bord med 5 sorte stoler rundt hvert bord.. På veggen henger det noen små runde speil og et par runde mosebilder. På veggen har en kunstner utstilling av sine fargerike og abstrakte malerier. I disse lokalene du kan du nyte velsmakende mat i Hobøl!
Interiørbilde av kafeens lokaler. Dette er den delen av rommet som leder til kafees uteområde. Her finnes 4 sittegrupper med 2-3 sitteplasser, og på venstre vegg henger et langt, rektangulær mosebilde.
Bilde av lokalene til Kafé Glede på Ringvoll Senter i Hobøl. Kafeen har runde, sorte bord med 5 sorte stoler rundt hvert bord.. På veggen henger det noen små runde speil og et par runde mosebilder. På veggen har en kunstner utstilling av sine fargerike og abstrakte malerier.Til venstre i bildet er det en krok som leder til en verandadør.

Sofakrok for ekstra ro

Innerst i lokalene våre finner du en liten sofakrok. Her kan du gjemme deg vekk med kaffekopp og kake.

Kanskje du leser ut favorittboka eller avslutter strikketøyet i nettopp denne sofaen?

Bilde av et designerfat med kake, en oransje kaffekopp, og tre telysholdere med perlemor og silhutter av trær plassert på små, runde bord. I bakgrunnen skimtes en grå sofa.
Interiørbilde av sofakroken hos Kafé Glede. Over sofaen henger et flott maleri som går i blåtoner. Foran sofaen er det satt opp to små bord og en ekstra stol. Nærmest står en plante.

Innbyggertorg

Hos oss finner du Norges første digitale innbyggertorg.

Med noen få tastetrykk kan du få kontakt med saksbehandlere i kommunen og gjennomføre videosamtaler.

Rommet har egen dør slik at du kan sitte i fred.

Les mer her.

Bildet viser Norges første digitale innbyggertorg. Dette er en rektangulær skjerm som står på høykant, med kamera for videosamtaler. På det sorte bordet er to planter.
Oversiktsbilde av Norges første digitale innbyggertorg som er en rektangulær skjerm med kamera, plassert på høykant. Det sorte bordet står i god kontrast mot den grå veggen, og den oransje veggen i enden av rommet. På den sistnevnte veggen henger en rundt mosekunst. Rommet har to grå stoler og vi ser en plante.

Ringvoll senter

Kafé Glede ligger midt i hjertet av Hobøl på Ringvoll senter. Her er det kort vei til Posten, dagligvareforretning og andre lokale tjenester.

Vår logo er lett gjenkjennbar og synlig flere steder slik at du lett skal kunne finne oss.

Her finner du adresse og kart.

 

Bilde tatt utenfor hovedinngangen til Kafé Glede. Midt i bildet er logoen til kafeen, der bedriftens navn er nevnt i tillegg til slagordet "Vi er til for andre". Nederst på logoen er den regnbuefargede menneskelenken. Skiltet er hengt opp på en rød panelvegg med to vinduer. Det er arrangert en sitteplass til høyre i bildet.
Oversiktsbilde over noe av Ringvoll Senter i Hobøl. Til venstre er et rødt trehus hvor Økonomikontoret AS og Bettinas Fotklinikk holder til, og til høre i det lyseblå trehuset finnes Posten og daglivare.
Bilde av bakgården med inngang til Kafé Glede. Til venstre i bildet ser man trapper opp til regnskapskontoret Økonomikontoret sine lokaler

Copyright © 2021- Hobøl ASVO AS og Kafé Glede

Vi bruker cookies på denne nettsiden for å forbedre din surfeopplevelse. I tillegg analyserer vi trafikken på nettstedet med formål om forbedret innhold.   Les mer